Глава розвідки України прояснив ситуацію з можливим нападом Білорусі

Керівник Головного управління розвідки Кирило Буданов в ефірі єдиного телемарафону прокоментував інсайдерську інформацію, що з’явилася в західній пресі, про плани влади РФ захопити Одесу до початку наступного року, зробити сухопутний коридор у Крим і повністю відрізати Україну від моря.

Глава розвідки України прояснив ситуацію з можливим нападом Білорусі

Такі грандіозні плани російського військового керівництва виглядають, як мінімум, смішно в нинішній ситуації. Буданов сказав словами відомого прислів’я: Дурень думкою багатіє.

На кінець липня, п’ятого місяця повномасштабного вторгнення РФ в Україну, війська противника відкинуті від Києва та повністю деокуповано північ нашої країни. На Харківщині ворога витіснено на межі державного кордону, та він підло цілодобово обстрілює місто та область зі своєї території. На сході три місяці тривають бої за вихід на межі ДНР/ЛНР, але остаточного успіху вони не мають, хоча Шойгу вже три рази доповідав Путіну про повне захоплення Луганської області. А на південному напрямку навіть уже на захоплених територіях окупанти мають одні проблеми — злітають склади та техніка, штабами гинуть офіцери та підрозділами солдати. Один за одним з ладу виходять мости, якими йшло постачання армії. З панікою противник очікує на контрнаступ ЗСУ на Херсон, але московські начальники живуть у якомусь іншому світі і будують фантастичні плани.

У своїх коментарях Кирило Буданов сказав: 2План у них такий. Вони — країна-агресор, країна-окупант, це їм природно. План і ми маємо. А що буде — покаже час. Усі наші питання вирішили тільки ми самі лише військовим шляхом, тобто шляхом сили. Але в них нічого не вдасться".

За даними британської розвідки Mi-6, війська РФ видихаються і у них немає жодних резервів на наступальні дії, моральний стан солдатів упадницький. Прес-служба Міноборони України у зведенні вказує понад 39 тисяч загиблих росіян, а ось у секретній доповіді Путіну називається число 40180 осіб (інформація з’явилася у ТГ-каналі одного з російських чиновників, наближених до Кремля).