The New York Times відкриває своє представництво у Києві

Видання планує висвітлювати події війни. Про це повідомляє у Twitter помічник головного редактора міжнародного відділу видання Майкл Слекман.

The New York Times відкриває своє представництво у Києві

Ми створили бюро у Києві, щоб висвітлювати війну, яка перевернула життя мільйонів українців та змусила їх перебувати далеко за межами своєї країни, — написав Склемкан.

За його словами, головою українського бюро стане журналіст Ендрю Крамер.

Зазначимо, що цей журналіст відомий у тому числі тим, що свого часу прищепився російською вакциною від коронавірусної інфекції COVID-19. Супутник V. Він розповів, що зробив щеплення в московській поліклініці № 5. людина — у Білорусі, Аргентині та інших країнах. У своїх висновках про російську вакцину Крамер написав, що «будь-які згубні побічні ефекти, не розкриті в ході досліджень, до теперішнього часу вже були б відомі».

Додамо, що New York Times — це одна з найшанованіших і наймонументальніших газет сучасного друкованого світу була заснована в 1851 році. Газета NYT була першою в США, яка стала доступно та якісно висвітлювати політичні тенденції у світі та країні, а також розраховувати на інтелігентну та зацікавлену публіку.