У Києві зареєструвалися близько 100 тисяч переселенців

Від 24 лютого в Києві зареєструвалися близько 100 тисяч внутрішньо переміщених осіб, серед яких 15 тисяч — діти.

У Києві зареєструвалися близько 100 тисяч переселенців

Київ: 150-й день повномасштабної війни. Із 24 лютого в місті пролунало 458 сигналів повітряної тривоги. Унаслідок ворожих обстрілів пошкоджень зазнали понад 640 інфраструктурних об’єктів та житлових будинків", — ідеться в повідомленні.

Зазначається, що сьогодні відновлювальні роботи тривають на 11 житлових будинках, що зазнали найбільших руйнувань.

Так, фахівці лагодять пошкоджену транспортну інфраструктуру, що дає змогу відновити звичні маршрути громадського транспорту.

Також повідомляється, що в місті відновлено вже понад 4,5 км тролейбусної контактної мережі, а на пошкодженій трамвайній лінії вже встановлено 50 метрів рейок, два стрілочних переводи та близько 600 шпал.

«Столиця стає прихистком для людей, які були змушені покинути свої домівки через російську агресію. За 150 днів війни в Як повідомлялося, 24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення в Україну, чим продовжила військову агресію, що триває з 2014 року. російські війська проводять масовані бомбардування та обстріли мирних українських міст та селищ. Вони розв’язали масовий терор проти цивільного населення на тимчасово окупованих територіях.