Галаган йде з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ

Генерал-майор Григорій Галаган залишає посаду командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ на Facebook у п’ятницю, 29 липня.

Галаган йде з посади командувача Сил спеціальних операцій ЗСУ

«Сьогодні я залишаю посаду командувача Сил спеціальних операцій Збройних Сил України. Але, не кидаю бойове братерство, якому віддав усе своє життя.

Разом із вами нам вдалося багато. Ми продовжили справу розбудови українських ССО, зробили так, щоб про наших воїнів і їхню звитягу дізнався увесь світ. Сили спеціальних операцій не раз довели свою спроможністю діяти на варті світового порядку. Торік вже другий підрозділ ССО України успішно пройшов оцінку НАТО і отримав право на включення до Сил швидкого реагування Північноатлантичного Альянсу. На часі була підготовка інших тактичних груп, утім, цьому зашкодило повномасштабне вторгнення росіян", — йдеться у заяві.

Галаган зазначив, що ССО України як єдиний організм включилися у відсіч ворожим військам та з перших днів вторгнення проводять успішні, ризиковані, часто зухвалі операції, завдають російському агресору непоправні втрати.