Списки загиблих азовців у колонії в Оленівці частково підтвердилися: що відомо

Списки українських захисників, які загинули в результаті підриву колонії в Оленівці, частково підтвердилися. Однак повного і точного переліку жертв поки немає.

Списки загиблих азовців у колонії в Оленівці частково підтвердилися: що відомо

Такою інформацією поділився колишній командир ССО «Азов» Максим Жорін.

«Є часткові списки, які виклали публічно, на даний момент вони частково підтверджуються. Але також можна вже зі впевненістю сказати, що вони не повні… Зараз, на жаль, у нас немає чітких списків загиблих та поранених. Це надзвичайно складно для близьких та рідних, які чекають на повернення [бійців] додому, які просто зараз перебувають у такому підвішеному стані. Але Росія не надає жодних офіційних списків», — повідомив Жорін.

За словами колишнього командира «Азова», переміщення військовополонених відбулося незадовго до підриву. Він отримав підтвердження переведення українських захисників.

«Швидше за все, це приміщення було підірвано завчасно підготовленими засобами. Це не був „приліт“ точно. Зараз навіть за аерокосмічними знімками дуже чітко видно, що жодних слідів „прильотів“ і роботи артилерії на території немає. За руйнуванням приміщення видно було, що воно було підірвано зсередини», — додав Жорін.