Ворог наступає одразу на кількох напрямках, — Генштаб

Армія рф продовжує наступати на Новолуганське — Кодема, Травневе — Кодема, Семигір'

Ворог отримав відсіч від ЗСУ на Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.
Ворог отримав відсіч від ЗСУ на Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Ворог отримав відсіч від ЗСУ на Краматорському, Бахмутському та Авдіївському напрямках.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомляє Генштаб ЗСУ.

Так, на Краматорському напрямку зафіксовано обстріли із танків, ствольної та реактивної артилерії в районах населених пунктів Краматорськ, Карпівка, Сіверськ, Верхньокам’янське, Переїзне, Григорівка, Донецьке, Райгородок, Званівка та Івано-Дар'ївка. Літаками штурмової авіації окупанти завдали авіаудару біля Спірного.

«Ворог намагався провести наступ в районі Верхньокам’янського, успіху не мав, відійшов», — повідомили у Генштабі.

На Бахмутському напрямку противник провів обстріли неподалік Бахмута, Костянтинівки, Соледара, Зайцевого, Яковлівки, Шумів, Кодеми, Білогорівки, Іванівки, Веселої Долини та Бахмутського. Завдав авіаційних ударів поблизу Зайцевого та Бахмута.

Армія рф продовжує ведення наступальних дій на напрямках Новолуганське — Кодема, Травневе — Кодема, Семигір’я — Зайцеве, бойові дії тривають, кажуть в Генштабі.

На Авдіївському напрямку окупанти здійснювали обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків в районах населених пунктів Авдіївка, Павлівка, Піски, Шевченко, Нетайлове, Невельське, Олександропіль та Нью-Йорк. Завдавали авіаційних ударів біля Микільського, Кам’янки, Авдіївки, Володимирівки та Мар’їнки.