Частина західних партнерів боїться перемоги України у війні з рф — Сергій Гайдай

Частина західних партнерів боїться нашої перемоги у війні з росією, бо розуміють, що Україна буде сильною та потужною державою.

Політтехнолог Сергій Гайдай
Політтехнолог Сергій Гайдай

Про це під час ефіру на i-ua.tv розповів політтехнолог Сергій Гайдай.

«Війна закінчиться після поразки рф на фронті. Проте війна не виграється озброєнням. Хоча воно дуже важливе та сильно нам допомагає. Війна виграється за рахунок дій військового керівництва, за рахунок мотивації солдат. Стосовно ленд-лізу — це дуже позитивний крок. Адже він зіграв велику роль у Другій світовій війні, коли Америка вирішила надавати безпрецедентну допомогу Британії. Потім Китаю та Радянському союзу. На жаль, ленд- ліз який ми бачимо зараз, кардинально відрізняється від того, який був під час Другої світової війни. Зараз же бачимо, що немає достатньої кількості озброєння від західних партнерів. Допомога йде порціями. Більш того, нам виставляють умови, куди стріляти, а куди ні. Тому здається, що частина західних партнерів боїться перемоги України у війні з рф», — каже експерт.

За його словами, Захід за 30 років звик мати справу з президентом рф в. путіним. Після перемоги на заході розуміють, що Україна буде сильною та потужною державою, з якою треба буде налаштовувати стосунки.

«Багато західних партнерів корумповані росією, мають вигоду із спілкування та взаємовідносин з рф. Як бути з Україною вони не розуміють. Тому нам треба робити все, щоб було найбільше західного озброєння. Розраховувати треба на свої сили, та військове мистецтво», — резюмує експерт.