90 українських дітей отримали можливість відпочити у польському Підкарпатті

8 серпня у польському місті Кросно відкрився літній табір для дітей, батьки яких служать у Національній гвардії України, охороняючи вітчизняні АЕС, і діти атомників, які пізнали жахіття окупації, обстрілів і руйнування рідних міст.

90 українських дітей отримали можливість відпочити у польському Підкарпатті

Нині ж у малечі попереду 28 днів без будь-яких тривог, а сповнених лише миром та дружбою. 90 юних українців отримали приємну можливість ознайомитися з Підкарпатським краєм Республіки Польща, його історією та культурою, а ще вивчатимуть польську мову та матимуть безліч цікавих спортивних і культурних заходів.

«Щиро дякуємо нашим польським та українським партнерам за участь у цьому проєкті!» — зазначив виконавчий директор з персоналу ДП «НАЕК «Енергоатом» Олег Бояринцев, котрий також є координатором гуманітарної допомоги, що надається Компанією.

Поїздка на запрошення фундації «Slow Beskid» стала можливою завдяки спільній підтримці ДП «НАЕК «Енергоатом», Благодійного фонду ім. Михайла Василевського, Енергодарського молодіжного клубу польської культури ім. Генрика Сенкевича та народної депутатки Ольги Василевської-Смаглюк. Фінансування дитячого відпочинку розділили Енергоатом і польська енергетична компанія «Tauron Polska Energia».

Рекомендовані публікації