Якщо Путін забере Запоріжжя, то Дніпро не встоїть — експерт

Якщо президент рф в. путін забере Запоріжжя, то Дніпро не встоїть.

Якщо Путін забере Запоріжжя, то Дніпро не встоїть — експерт

Про це в інтерв’ю розповів бізнесмен Геннадій Корбан.

«Тому що Запоріжжя розташоване за 60 км від Дніпра. Має прямі комунікації, тобто він форсує Дніпро, Запоріжжя — країни не буде.

Одне те, що він окупував Південь… Я один із перших почав писати таке послання нагору, щоб хтось почув: «Хлопці, на Донбасі вже все зрозуміло. Робимо лінію Маннергейма і тримаємо їх, звідкись відходимо, розумієте, і тримаємо їх цією лінією».

Але треба звільняти Південь. Окупований Південь для України — згубний. Тому що вони вийшли до Дніпра, вони тримають основну артерію, розумієте? Уявіть собі, що хтось перетиснув головну артерію у вашому організмі. Як ви почуватиметеся? Ви будете інвалідом. Тому я сказав, що треба негайно звільняти Запорізьку та Херсонську області. Усі сили туди кинути", — каже Г. Корбан.

Він зазначає, що Херсонщину та Запоріжжя треба звільняти негайно.

«Так, Донбас не можна покинути, ніхто не каже, що треба здати Донбас. Але треба відійти на рубежі, де можна тримати ворога довго. Вимотувати його. А Херсонщину та Запоріжжя треба звільняти негайно. Вони її (Херсонщину — Ред.) взяли за два дні, без опору, без взагалі єдиного пострілу. Як таке може бути? У людей багато питань. Хтось в Офісі президента, напевно, думає, що це якось піде, що питання кудись подінуться — вони нікуди не подінуться.

І тому треба на ці запитання відповісти. Коли ми відповімо на ці запитання, тоді ми можемо сказати, коли війна закінчиться. Тому що інакше вона може тривати довго", — резюмує Г. Корбан.