Відомий білоруський комік послав колег із рф (ВІДЕО)

Білоруський та український актор, колишній капітан легендарної команди КВК «ЧП» (Мінськ) Дмитро Танкович після початку широкомасштабної війни посварився з колегами з Росії, які намагалися переконати його в тому, що в Україні живуть нацисти й «бандерівці».

І їх нібито треба рятувати. Зірка «Дизель шоу» послав росіян слідом за військовим кораблем.

Як розповів комік в інтерв'ю білоруському шоумену та ведучому Денису Дудинському, йому довелося багатьох із них заблокувати у соцмережах, оскільки він зрозумів: достукатися до цих людей неможливо.

«Я в перший же тиждень посварився практично з усіма росіянами, хто теж носить горде звання „КВНник“. Дуже багатьох заблокував у Facebook, тому що зрозумів, що не можу нічого донести, не можу нічого пояснити. Вони не розуміють. Вони мені розповідають про Бандеру, про нацистів… Я їм кажу: „Хлопці, дивіться. Відкрийте програму від 23 числа, де я російською концерт веду, номери граю. Які нацисти? Ви про що?“ Ти нічого не розумієш — ми вас звільнимо!» — передав актор розмову з колишніми знайомими.

Танкович не впевнений, що це є наслідком російської пропаганди. «Можливо це національна російська ідея. Схоже, як фашисти кажуть: ми йдемо вас, фашистів, знищувати», — іронічно зазначив він.

За словами зірки КВК, не важливо, Степана Бандеру в Україні вшановують чи хтось може сказати «москаляку на гілляку»: «Яка різниця? Це що, привід для війни? Ні!»

«Бляха, я не розумію! Я не хочу, щоб мене рятували! Ідіть у дупу, живіть у своїй країні, самі один одного рятуйте!» — звернувся Танкович до росіян.