Унітази, холодильники та кросівки — це все, що цікавить росіян на окупованій ними Херсонщині

Росіяни не планують займатися окупованою областю, а зацікавлені лиш на тому, щоб встигнути більше вкрасти і награбоване вивести до своєї країни.

Унітази, холодильники та кросівки - це все, що цікавить росіян на окупованій ними Херсонщині
Унітази, холодильники та кросівки - це все, що цікавить росіян на окупованій ними Херсонщині

Російські військові на Херсонщині діють по тому самому принципу, що і в Бучі. Їх цікавить тільки — унітази, холодильники, кросівки та коробки від айфонів.

«Їм не потрібні наші території, вони розуміють, що їхнє захоплення територій України — це тимчасове явище і вони звідти вже зовсім скоро будуть вигнані, тому вони не гають часу аби викрасти якомога більше речей з домівок українців», — каже військовий експерт Микола Голомша.

За словами військового експерта, нині російські військові здатні тільки грабувати, ґвалтувати, вбивати та залякувати мирних людей.

«У їхній уяві — це така їхня „спецоперація“. Дії путіна і його армії не мають ніякого пояснення, вони діють по тих схемах і принципах, які діють в їхній країні. Залякуючи людей вони думають, що українці будуть їм підкорятися, але ж ми зовсім різні», — зазначає експерт.

Як відмітив в I-UA.tv Микола Голомша, навіть ті гуманітарні коробки з консервами та гречкою, які роздають окупанти на Херсонщині — це тільки заради піару для їхньго ж російського телебачення. Аби показати росіянам, що армія рф нікого не ображає і займається благодійністю.

«Але ж ми знаємо про усі їхні злочини і вони будут за них відповідати», — резюмує військовий експерт.