Обстріл Харкова: кількість загиблих зросла до 17, серед них — дитина

Внаслідок нічного і ранкового ударів російських окупантів по Харкову загинули вже 17 людей, серед них — дитина. Ще 42 людини отримали поранення.

Обстріл Харкова: кількість загиблих зросла до 17, серед них — дитина

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Протягом дня рятувальники розбирали зруйновані будинки. На жаль, з-під завалів дістали тіла ще 7 загиблих. Таким чином, станом на зараз в Харкові загинуло 17 людей, в тому числі хлопчик 2009 року народження, поранено 42 людини», — повідомив Синєгубов у Telegram.

Він вказав, що російські терористи цілеспрямовано ударили ракетами по житлових будинках в Слобожанському та Салтівському районах Харкова та в місті Красноград. Також ракетним ударом знищена адмінбудівля в Холодногірському районі Харкова.

«У Краснограді від рук росіян у власному будинку загинуло подружжя. Їхня 12-річна донька була викинута вибуховою хвилею з будинку у двір та отримала серйозні поранення. Вона доставлена до Харкова, де медики надають їй необхідну допомогу. Крім того, в Краснограді ще 2 поранених», — зазначив голова ОВА.

«Масований ракетний обстріл Харкова та Краснограда, влаштований росіянами — це акт тероризму та порушення усіх існуючих правил війни», — наголосив Синєгубов.

«За ці злочин проти мирних мешканців Харківщини, як і за багато інших, росія нестиме покарання», — підкреслив він.

Читайте також


Повного блекауту в Україні не буде, але світло можуть вимикати на 16 годин — Олег Попенко

Чиновники не обіцяють легкої зими українцям. Адже зруйнована ракетними обстрілами енергосистема відновлена лише на 7%. Чому сотні мільйонів гривень «Укренерго» осіли в приватних кишенях, куди йдуть кошти від збільшення тарифів на електроенергію та чи будуть українці сидіти в темряві без світла, опалення та води, журналісти спитали у голови Спілки споживачів комунальних послуг Олега Попенко.

Рекомендовані публікації