Нова «бавовна» в Криму і вибухи під Бєлгородом говорять про, те що Зеленський не погодився на пропозицію Ердогана — експерт

Вчора після зустрічі Зеленського з Ердоганом у Львові, ЗСУ почали плідно працювати. Вибухи лунали на ГЕС у Новій Каховці та на складах б/к у Білгородській області, під Севастополем та Керчю в окупованому Криму.

Нова «бавовна» в Криму і вибухи під Білгородом, говорять про, те що Зеленський не погодився на пропозицію Ердогана — експерт
Нова «бавовна» в Криму і вибухи під Білгородом, говорять про, те що Зеленський не погодився на пропозицію Ердогана — експерт

Сьогодні в I-UA.tv український політолог Ігор Чаленко зазначив, що чергові удари, які наносили ЗСУ по окупованому Криму та у Білгородській області означають лиш одне — Україна буде до останнього відвойовувати свої території.

«Вчорашні вибухи були показові. Ці атаки дали зрозуміти Путіну і турецькому президенту Ердогану, що Україна буде воювати до останнього. І нікому не віддасть ні шматка своєї землі. Я думаю, що це такий собі привіт від України путіну і його командуванням», — каже експерт.

Підтримують удари України по окупованому Росією Криму і в США. Про таке на умовах анонімності заявив високопоставлений чиновник адміністрації президента США Джо Байдена, повідомляє Politico у четвер, 18 серпня.

Удари по окупованому Росією Криму є чесною грою з боку України, і вона має підтримку Америки в цьому, сказав чиновник.

«Звичайно, не ми вибираємо цілі, і все, що ми надали призначено для цілей самооборони. Будь-яка ціль, яку вони вирішать переслідувати на суверенній українській землі, за визначенням є самообороною. Крим — це Україна», — сказано в заяві.

Експосол США в НАТО та колишній спеціальний представник з питань України Курт Волкер заявив, що російським силам нема чого перебувати в Криму, і напад на російські сили на півострові нічим не відрізняється від нападу на них навколо Києва, у Херсоні чи на сході України.