Кримське питання на міжнародних майданчиках дуже дратує кремль — експерт

Багаторазово кремлівське керівництво робило заяви про те, що для них кримське питання закрите назавжди. Фактично в ультимативній формі кремлівське керівництво вимагає визнати факт анексії Кримського півострова. Востаннє цей ультиматум пролунав у Львові на зустрічі президента України з президентом Туреччини та генеральним секретарем ООН.

Кримське питання на міжнародних майданчиках дуже дратує кремль - експерт
Кримське питання на міжнародних майданчиках дуже дратує кремль - експерт

Про це сьогодні в I-UA.tv заявив експерт з питань окупованих територій Юрій Смелянський.

«Виходячи із такої своєї публічної позиції будь-яке обговорення кримського питання в Україні, на міжнародних майданчиках кремлівське керівництво сприймає як зазіхання на територіальну цілісність російської федерації. Але при цьому розуміє, що це брехлива позиція, що міжнародне співтовариство не визнає та ніколи не визнає Крим російською територією. З іншого боку, така позиція вигідна для кремля як причина будь-якої додаткової агресії або загроз агресії.» , — говорить експерт з питань окупованих територій.

За словами Юрія Смелянського, виходячи з перерахованого, нас і наших партнерів взагалі не має хвилювати сприйняття окупантами обговорення кримського питання Україною у будь-якому форматі.