Суд над «азовцями»: росіяни готують провокацію

У тимчасово окупованому Маріуполі квартал з будівлею філармонії, де окупанти готують судилище над бійцями «Азову», зачинено російськими військовими другу добу поспіль.

Суд над «азовцями»: росіяни готують провокацію

Радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомив про це сьогодні, 24 серпня.

«Вчора працівникам — робочим в філармонії наказали не виходити на роботу. Вранці до будівлі підїхало три автобуси у супроводі п’яти камазів з військовими. Хто і нащо поки невідомо», — сказав Андрющенко.

За його інформацією, підконтрольні окупаційної владі Маріуполя пабліки повідомили про мінування філармонії і знаходження щонайменше одного вибухового пристрою.

«Ця інформація, з посиланням на „моє джерело в філармонії“, схожа на підготовку інформаційного простору до чергової провокації росіян за участі наших захисників. Фактичне мінування в умовах жорстких заходів безпеки в будівлі філармонії та поруч просто неможливо. Тому, звертаємо увагу на розповсюдження такої інформації та просимо розголосу ЗМІ з метою запобігання будь-яких провокацій російською стороною. Як показує досвід — вони досі бояться публічності», — додав він.

Дата початку судилища залишається невідомою, однак сукупність факторів як то закінчення будівельних робіт, нетипова навала російських пропагандистів в Маріуполь свідчить про те, що рахунок може йти якщо не на години, то на дні.