Вінничанка близько року вербувала неповнолітніх дівчат для роботи «веб-моделями»

26-річна вінничанка майже рік вербувала неповнолітніх дівчат для роботи «веб-моделями» в Інтернеті. Робота полягала у демонстрації інтимних частин тіла за гроші.

Вінничанка близько року вербувала неповнолітніх дівчат для роботи «веб-моделями»

Про це повідомляє Суспільне з посиланням на Нацполіцію Вінниччини.

Поліція зібрала достатньо доказів протиправних дій вінничанки. Вона через соціальні мережі та мобільні додатки шукала дівчат і пропонувала їм роботу в офісі з перекладу текстів, операторами кол-центру та інші.

При особистій зустрічі розповідала про інші принципи роботи. Зокрема, спілкування в Інтернеті із застосуванням веб-камер з клієнтами з України та іноземних держав.

Щоб зареєструвати неповнолітніх дівчат на певних веб-сайтах, де одна із умов повноліття користувача, дівчина виготовляла копію їхніх паспортів за зміненим роком народження особи.

В подальшому «моделі» у орендованому офісі через ноутбуки з веб-камерами в режимі онлайн спілкувалися з чоловіками, оголялися та здійснювали маніпуляції зі статевими органами. За це на акаунти неповнолітніх дівчат нараховувались гроші, доступ до яких мала лише зловмисниця.

Під час проведення санкціонованих обшуків поліцейські вилучили чорні записи, картки імітовані під паспорт громадян України зі зміненими даними, комп’ютерну техніку, електронні носії інформації та інші речові докази.

Слідчі повідомили зловмисниці про підозру у вчиненні злочину. Їй загрожує до 10 років ув’язнення.

Судом обрано запобіжний захід — цілодобовий домашній арешт. Поліцією встановлюються особи, причетні до злочину.