Олександр Усик назвав боксера, з яким хоче провести наступний бій

Команда українця вважає, що Ф’юрі боїться двобою з Усиком, і поки той планує бій із Джошуа, назвала іншого бажаного суперника.

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Олександр Усик
Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі Олександр Усик

Чемпіон світу з боксу в надважкій вазі за версіями WBO, WBA та IBF — українець Олександр Усик — відреагував на потенційний бій Тайсона Ф'юрі з Ентоні Джошуа та назвав, з ким хоче битися в наступному поєдинку. Про це боксер розповів у інтерв'ю журналу The Ring.

У серпні Усик завдав британцеві Ентоні Джошуа другої поразки, захистивши свої чемпіонські титули в бою-реванші. Після цієї перемоги українець висловив бажання боксувати лише з володарем поясу WBC, іншим британцем Тайсоном Ф'юрі. Цей поєдинок потенційно має визначити першого в історії суперважкої ваги абсолютного чемпіона світу, який об'єднає всі чотири головні титули.

Проте Усик, який після бою вже повернувся в Україну, заявив, що точно не планує битися в 2022 році, адже має залікувати травми та хоче провести час із родиною. Ф'юрі відповів, що не чекатиме на Усика, і наразі вже планує бій із Джошуа, який називає «битвою за Британію».