У путіна погрожують ядерним ударом по Німеччині та Британії

Ціллю для ядерних ударів Росії буде не Україна, а Німеччина і Велика Британія.

Такі погрози написав близький соратник Путіна, депутат держдуми рф Андрій Гурульов у себе в Telegram.

За словами цього депутата, застосовувати ядерну зброю проти України Москві «нецікаво», оскільки в його фантазіях росіяни «житимуть тут».

«Байден розмірковує про застосування нами ядерної зброї, говорить про наслідки для Росії. Аналітики у них начебто непогані, але вони про що говорять, що ми застосуємо ядерну зброю на Україну? Україна тут нецікава, нам там ще жити, зовсім інші цілі будуть», — написав Гурульов.

За його словами, ціллю для Кремля будуть території Німеччини і Великої Британії, які російський депутат погрожує перетворити на «марсіанську пустелю».

«Задоволений ситий німецький бюргер, у якого вже починає мерзнути дупа, повинен чітко розуміти, що якщо по Берліну буде завдано удару, то це викличе повний хаос у всій державі і його кончину. Якщо Байден говорить про наслідки, то які вони будуть, коли ми Британські острови перетворимо на марсіанську пустелю тактичною оперативною зброєю без ядерного потенціалу? Як вони свою 5-у статтю приймуть, якщо від держави, яку треба б захистити, нічого не залишиться?», — виклав свою маячню Гурульов.

Представник країни-агресора також уточнив, що реальною ціллю для ядерного удару рф нібито є база Рамштайн у Німеччині.

При цьому Гурульов вважає, що використання Росією ядерної зброї, якщо її території опиняться під загрозою, не спровокує ядерну війну.

«Ми використаємо оперативну ядерну зброю, яка на Калібрах, Іскандерах, бомби на літаках. Ціллю буде Британія, а коли від неї залишиться марсіанська пустеля, то заради кого використовувати 5-у статтю НАТО? Стратегічний наш потеніцал можна не використовувати, залишити в резерві», — пише депутат Держдуми.

Читайте також


Людство входить у фазу глобального конфлікту по всій планеті — Юрій Буздуган

Іран атакував балістичними ракетами Ірак біля консульства США. Своєю чергою, міністр оборони Великої Британії Грант Шаппс вважає, що попереду на світ чекає ще складніший період, аніж зараз, і Британії з союзниками варто готуватися до серйозних загроз і подбати, щоб їхня міць виглядала переконливим фактором стримування. Чи розпочнеться нова світова війна та як це вплине на Україну, розбиралися з експертом-геополітиком Юрієм Буздуганом.

Рекомендовані публікації