Все що може зробити армія рф — воювати з мирними мешканцями — експерт

Армія рф — воювати з мирними мешканцями. Проте основне питання, що робити з територіями, які були окуповані з 2014 року, тобто що робити з цими мешканцями та як проводити фільтрацію.

Все що може зробити армія рф — воювати з мирними мешканцями — експерт

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив військовий експерт Олександр Білецький.

«Все що може зробити армія рф — воювати з мирними мешканцями. Тобто воювати з жінками, дітьми та неозброєними чоловіками. Як вони воюють з озброєними добре бачили. Також головне питання зараз, що робити з колабарантами, яких випускають на волю або вони тікають. Тому має бути суспільна дискусія, що робити з колабарантами, які допомагають ворогу. Основне питання, що робити з територіями, які були окуповані з 2014 року. Тобто що робити з цими мешканцями та як проводити фільтрацію. Нам не потрібна 5 колона. Українці мають чітко усвідомити — що для нас єдина перемога це розвал росії. Все інше нас не влаштовує, тому нам треба воювати та боротися до перемоги. Ми дуже близькі до цього», — каже експерт.

За його словами, в рф все побудовано навколо вожака.

«Україна ж децентралізована країна, де немає вожака. Ми будемо боротися незалежно не від чого. А там, якщо прибрати вожака, або він не відповідає своїй функції, то все починає сипатися. Цей процес уже почався. Тому це наша історична місія довести це питання до кінця. Також має відбутися звільнення поневолених народів, яких величезна кількість. Це народи Кавказу та народи Сходу. Тому це наша історична місія — розвалити росію», — резюмує експерт.

Рекомендовані публікації