Депутати Київради вирішують долю добудови об’єктів корпорації «Укрбуд»: подробиці

Сьогодні у середу, 21 вересня, відбулося засідання постійної комісії Київської міської рада з питань архітектури, містобудування та земельних відносин, на якому розглянули питання щодо добудови об‘єктів Корпорації «Укрбуд». На засіданні також були присутні представники Київміськбуду та представники ініціативної групи інвесторів житлових комплексів Корпорації «Укрбуд».

Депутати Київради вирішують долю добудови об’єктів корпорації «Укрбуд»: подробиці

Про це повідомляє кореспондент i-ua.tv.

Засідання комісії Київради
Засідання комісії Київради

Під час засідання представники Київміськбуду запевнили, що будуть намагатися відновити будівництво ЖК «Укрбуд» найближчим часом, а в зданих ЖК будуть завершувати роботи. При цьому в компанії наголосили на нестачу коштів для повномасштабного будівництва житлових комплексів. Тому компанія просить гарантій від держави для добудови, а також перерахування коштів від ФФС, який є гарантом грошей інвесторів.

В свою чергу, депутати Київради пообіцяли тримати питання з відновлення будівництва на об’єктах Укрбуду на контролі. Зокрема, депутати разом з Київміськбудом будуть контролювати хід робіт на будівництвах. Відповідальний — перший заступник голови КМДА Микола Поворозник.

Також на завтра, 22 вересня запланована зустріч інвесторів Укрбдуду з представниками Київміськубуду на тему відновлення будівництва на будівельних майданчиках вже найближчим часом.