Розвідка прогнозує провал мобілізації в рф: подробиці

росія зіткнеться з серйозними проблемами при мобілізації. Армії країни буде важко навчати та екіпірувати новобранців, якщо Кремль не зачекає кілька місяців, перш ніж відправляти їх на передову в Україну.

Експерти з розвідки визнали, що справжня ціль вербування може бути вищою ніж 300 тисяч осіб. Так, деякі звіти припускають, що справжньою метою Кремля є мобілізація 1 мільйона.

Один чиновник на умовах анонімності сказав, що російська влада зіткнеться з великими труднощами навіть при наборі 300 тисяч.

Зазначимо, що протягом усього конфлікту Росія стикалася з проблемами навчання та оснащення, і офіційні особи сказали, що це майже напевно пошириться на новобранців.

«Ми вважаємо, що їм буде дуже складно навчатися, не кажучи вже про те, щоб швидко оснастити такі великі сили», — сказав чиновник.

Призовникам, ймовірно, видадуть старі речі та ненадійне спорядження. Західні офіційні особи вважають, що під час найму росіян існував явний регіональний ухил, який зосереджувався на бідних районах і меншинах на сході країни та уникав міських центрів середнього класу країни. Так, вони не бачать набору осіб у санкт-петербурзі чи москві.

Читайте також


Олександр Палій: Україна полігон, на якому рф робить все, що їй заманеться

Не підливати олії до вогню, допомагаючи Україні зброєю. Такі заяви лунали від китайського очільника Сі Цзіньпіна на зустрічі з німецьким канцлером. Олаф Шольц натомість просив керманича Піднебесної повпливати на Кремль, аби вони завершили війну. Чию сторону займе Китай та коли закінчиться війна, журналісти запитали у аналітика Олександра Палія.

Рекомендовані публікації