У рф курсантів відправлятимуть готувати мобілізованих до війни

російське військо зазнає колосальних втрат на фронті.

У рф курсантів відправлятимуть готувати мобілізованих до війни

Про це свідчить не лише часткова мобілізація. Так, у країні-агресорці достроково випускають курсантів з академій. Їх відправлять на фронт.

Про це заявляють в Інституті з вивчання військ. Укладачі звіту зазначають, що це свідчить про те, що ворог прагне мобілізувати на війну якомога більше людей.

У відомстві розповідають про достроковий випуск курсантів російських військових академій. Пов'язано це з тим, що військо Росії зазнає шаленого дефіциту офіцерсько-кадрового складу.

Відомо, що останній рік навчання не завершать курсанти Рязанського повітряно-десантного училища. Вони екстерном будуть випущені, після чого призначені на молодші офіцерські посади. Спочатку вони займатимуться навчанням полків мобілізованого резерву. Мовиться про перекидання до полігонів у Рязані, Омська, Пскова, Тули й інших російських міст.

Посилаючись на Генштаб ЗСУ, укладачі звіту зауважили, що вчорашніх курсантів невдовзі відправлять на фронт. Планують це зробити через місяць з моменту початку цих же навчань.

Водночас слід не забувати, що у Росії продовжують використовувати дискримінаційну практику під час мобілізації. Перехоплена ГУР МО телефонна розмова військовослужбовця свідчить про те, що з багатих областей країни на війну відправляють значно менше чоловіків. Мовиться, ясна річ, про Москву та Санкт-Петербург.

Натомість з Курська, Воронезької та Бєлгородської областей женуть на фронт значно більше. Ця розмова вкотре доводить, що на фронт перекидають представників бідніших верств населення. Крім того, військовим досвідом вони похизуватися не можуть.


Джерело: ISW