путін визнав провал мобілізації в рф — розвідка Великої Британії

Оголошена володимиром путіним мобілізація в росії провалена і диктатор сам це визнав. Причому дуже швидко.

путін визнав провал мобілізації в рф — розвідка Великої Британії

Британська розвідки нагадує, що 29 вересня путін звернувся до своєї Ради національної безпеки щодо «часткової мобілізації» і сказав, що «під час цієї мобілізаційної кампанії виникає багато питань». Мовляв, будуть оперативно виправляти свої помилки та не повторювати їх.

Надзвичайно швидке визнання путіним проблем підкреслює дисфункцію мобілізації протягом першого тижня. Місцеві чиновники, ймовірно, не знають точного масштабу та юридичного обґрунтування кампанії. Вони майже напевно набрали кадри, які не підпадають під визначення, про яке заявили путін і міністерство оборони, — йдеться у повідомленні.

У той час, як призвані резервісти продовжують збиратися в наметових транзитних таборах, російські офіційні особи, ймовірно, щосили намагаються забезпечити навчання і знайти офіцерів для керівництва новими підрозділами.

За неофіційними даними, від початку запровадження часткової мобілізації з росії виїхали понад 200 тисяч людей. Вони розпорошилися по Грузії, Казахстану, а також країнах Євросоюзу.