Заарештований екс-керівник СБУ Харківщини Дудін звернувся до Байдена (ДОКУМЕНТ)

Екс-очільник СБУ Харківщини Роман Дудін звернувся до президента США Джо Байдена.

Роман Дудін
Роман Дудін

Про це повідомляє i-ua.tv.

Від оточення Романа Дудіна до редакції i-ua.tv надійшло відповідне звернення.

«Хочу звернутися до президента США Джо Байдена та конгресменів, від Республіканської та Демократичної партій, представників української діаспори у США. Адже США є найбільшим партнером для України. Більш того, для українців США є взірцем побудови та існування демократичного суспільства, де діють закони, існує справедливість та держава дбає про своїх громадян у будь-якій точці світу за будь- яких умов», -пише Р. Дудін.

Також у своєму зверненні він зазначив, що матеріали його справи сфабриковані. Наголосивши, що саме мер Харкова І. Техерів вже 25 лютого хотів домовлятися з росіянами. Крім того, Р. Дудін у зверненні зазначає, що В. Тимошко у своїх наказах хизується тим, що 24 лютого дав наказ поліції — хто не бажає воювати треба здати зброю, написати рапорт на звільнення та піти.

Крім того, Р. Дудін вказав, що начальник Харківського гарнізону С. Мельник, 24 лютого зачинив всі військкомати.

«В результаті чого більше 17 тисяч ветеранів АТО не отримали зброю. Також він саботував створенню барикад у Харкові», — підкреслює Р. Дудін.

За його словами, всі зазначені особи є підконтрольними колишньому прикордоннику В. Слюсареву, стосовно якого його помічник дав покази, що він працює на російську розвідку.

«Саме покази цих людей є підставою для утримання в тюрмі. Докази злочинної діяльності вищезазначених осіб викладені в мережі інтернет на каналі Ютуб та фейсбуці із назвою Дудін Роман. У зв’язку з викладеним звертаюсь до керівництва США з наступним проханням — дати оцінку діяльності СБУ в Харківській області», — пише Р. Дудін.

Також він наполягає на зустрічі з уповноваженою на те особою від США з метою розкриття цієї історії для встановлення справедливості.

«Жодних суіцидних думок в мене не виникає, все що може трапитися зі мною чи з рідними, іншими офіцерами — є відповідальністю діючої влади», — резюмує Р. Дудін.

Нагадаємо, що раніше звільнений очільник управління Служби безпеки України у Харківській області Роман Дудін під час ефіру на i-ua.tv розповів, хто може стояти за його звільненням та чому до цього причетна влада.