Контроль в державі мають взяти у свої руки військові — експерт

Українська православна церква (УПЦ) мп є колабораціоністкою, промосковською, антиукраїнською організацією, тому щоб навести лад, контроль в державі мають взяти у свої руки військові.

Етер програми "Чистка влади"
Етер програми "Чистка влади"

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив суддя конституційного суду у відставці Віктор Шишкін.

«УПЦ мп є колабораціоністкою, промосковською, антиукраїнською організацією. Є слово віросповідання, є слово вірування, і є інституція суспільства під назвою церква. Її треба забороняти, якщо вона проводить антиукраїнську діяльність. Можна згадати нюрбенський процес. Там були засуджені не лише особи, а й організації. Зокрема, Гестапо, СС, тобто цілі структури. Трудовий фронт Гітлера. Тому треба притягати до відповідальності не тільки „Пашу Мерседеса“, за напад на журналістів та контрабанду, а й всіх інших представників УПЦ мп», — каже В. Шишкін.

В свою чергу офіцер ЗСУ, доброволець Сергій Горбаченко заявив, що треба розділяти колабораціонізм.

" Адже є прямий колабораціонізм, а є прихований. Тобто колаборант може бути вдягнений у вишиванку та кричати патріотичні лозунги, але буде вчиняти дії на користь країні -агресору. Саме колаборанти запускають механізм деморалізації у суспільстві. росія б не напала на Україну в лютому, якби не очікували підтримки на всіх рівнях — по областях і Раді. Тому контроль в державі мають взяти у свої руки військові. Адже політики здали країну",-каже експерт.

В свою чергу голова правління ГС «Національна Асамблея України» Іван Пєтухов заявив, що якщо б прості хлопці та дівчата не стали б на захист України, то можновладці би все поздавали.

«Тому треба надати військовим керування, щоб зачистити всіх внутрішніх ворогів та всіх гнид й перевести країну на військові рейки. Інакше це буде, як в 2015 році, коли робили зачистку тих, хто пішов захищати Україну», — резюмує експерт.

Читайте також


Дезінформація, пропаганда, маніпуляція, ворожі наративи як поле бою

Інформаційна війна — це коли методи управління поглядами, рішеннями та вчинками величезних мас людей використовують для перемоги над супротивником. У тому числі методи реклами, public relations і брендингу; маніпуляції різних видів (передчуття, чутки, вибух емоцій), маніпулятивні наративи, навіть якщо вони виглядають «патріотичними», залякування, журналістика (включаючи фейки та дезінформацію) всіх жанрів та форматів, блогерська «праця»…