Екс- керівник СБУ Харківщини Дудін запросив на судове засідання Зеленського (ДОКУМЕНТ)

Затриманий екс- керівник СБУ Харківщини Роман Дудін, запросив на судове засідання Президента Володимира Зеленського та поскаржився на діяльність так званої п’ятої колони в Україні.

Роман Дудін
Роман Дудін

Про це повідомляє i-ua.tv.

«Сьогодні, 12 жовтня, рівно 32 дні, як мене абсолютно безпідставно затримали, та утримують у Лук’янівському СІЗО. За цей час не проведено жодної слідчої дії. Все спрямовано на утримання мене під вартою, а не на проведення об’єктивного розслідування. Судом та слідством відверто нехтується вся доказова база, яка підтверджує мою повну невинуватість у тих злочинах, в яких мене звинувачують. Матеріали, в яких свідки дають покази, судом ігноруються, а відеоматеріали, які ширяться мережею та підтверджують всі мої слова, нехтуються. Нещодавно в мережі опублікували відео моєї розмови з начальником ГУНП Харківської області В. Тимошко, в якому він зізнається, що здійснював дискридетаційну компанію, щодо мене та Харківського УСБУ», — зазначає Р. Дудін.

За його словами, адвокати нададуть відповідні документи до Печерського районного суду міста Києва з вимогою про проведення судового засідання для скасування підозри та закриття кримінального провадження.

Р. Дудін підкреслив, що судове засідання має відбутися у найкоротший термін та запросив на нього Президента В. Зеленського.

«Хочу запросити на цей захід Президента України В. Зеленського, щоб дізнатися про те, що ж насправді відбувалося на Харківщині напередодні та під час військового вторгнення росії. Можливо після побаченого та почутого буде наведено порядок у правоохоронних гілках. Скільки ще потрібно відеодоказів, щоб зупинити це? Також іноземні партнери зможуть оцінити діяльність так званої п’ятої колони в Україні, направлену на мою дискредитацію та знищення офіцера України. Адже В. Тимошко, губернатор О. Синегубов та політичний агент росії В. Слюсарев на відео відверто зізнаються у діяльності на шкоду України», — підкреслює Р. Дудін.

Також він запросив на судове засідання українські та іноземні ЗМІ та всіх охочих, а також подякував США за підтримку.

Р. Дудін зазначив, що точна дата проведення засідання стане відома після прийняття рішення судом.