Зброю не поставляє, а росіян пускає, — Леонід Невзлін про Ізраїль

Дружину Дмитра Пєскова помітили в Ізраїлі — зараз відпочиває в місті Тель-Авів.

Зброю не поставляє, а росіян пускає, — Леонід Невзлін про Ізраїль

Про це повідомив Леонід Невзлін, російсько-ізраїльський підприємець, один із колишніх керівників «ЮКОС», який мешкає в Ізраїлі, передає InformNapalm.

«Дружина Пєскова, одного з головних чиновників кремля, відпочиває в готелі в Тель-Авіві, засмагає на морі, і відвідує дорогі магазини, а Україна зазнає повітряних атак. Соромно, що ми не поставляємо зброю Україні, а скотів пускаємо», — написав у Twitter.

InformNapalm підкреслює, що серед громадян Ізраїлю є багато людей, які підтримують Україну і розуміють, що зараз наша держава захищає не тільки себе, а і весь цивілізований демократичний світ, чинить спротив терористичній російській імперії.

«Хотілося б, щоб керівництвом Ізраїлю також рухали цінності свободи і справедливості, бо в майбутньому Україна стане дуже впливовою державою і без сумнівів переможе, тож бути на боці переможця і надати підтримку тоді, коли вона вкрай важлива — багато чого вартує для формування дружніх стосунків між країнами. Бо люди доброї волі всього світу об'єднуються навколо України», — йдеться в матеріалі.