Слідчі ДБР зірвали судове засідання про заміну запобіжного заходу екс-начальнику СБУ Харківщини Дудіну за наказом ОП

У Києві, 25 жовтня слідчі ДБР зірвали судове засідання про заміну запобіжного заходу екс-начальнику СБУ Харківщини Роману Дудіну, за наказом Офісу Президента (ОП).

Роман Дудін
Роман Дудін

Про це повідомив Роман Дудін.

«Сьогодні, як і очікувалося, засідання в Печерському районному суді м. Києва не відбулося. Суд мав подати клопотання на привід мене до зали суду, але слідчий ДБР каже, що клопотання не бачив… Хтось дуже не хоче, щоб я говорив. Таке враження, що ми живемо на болотах», — каже Р. Дудін.

Роман Дудін заявляє, що наказ зірвати засідання Печерського суду надав Офіс Президента.

«Це спроба закрити мені рота», — каже Р. Дудін.

За його словами, зірвали засідання навмисно, щоб туди не потрапили ЗМІ.

«Хотіли провести без включення, щоб ЗМІ не могли записати мій виступ. Коли відбудеться наступне судове засідання, поки не відомо», — резюмує Р. Дудін.

Нагадаємо, що 25 жовтня, в 14.00 у Печерському районному суді міста Києва відбудеться засідання щодо клопотання про заміну екс-начальнику СБУ Харківщини Дудіну Роману запобіжного заходу.

Читайте також


Затримання правої руки Татарова Артема Шило: чистки в ОП чи перерозподіл ринку?

2 квітня Національне антикорупційне бюро та Спеціальна антикорупційна прокуратура викрили організовану групу на чолі з ексрадником Офісу президента. Діяльність групи призвела до заволодіння 94,8 млн грн Укрзалізниці при закупівлі трансформаторів. Це дуже гучна справа. Адже блогери та журналісти давно закликали владу перевірити діяльність Артема Шила на посаді СБУ та притягнути його до відповідальності.

Рекомендовані публікації