Стало відомо про нові масовані удари рф по Україні

До 15 листопада росія може нанести ще кілька масованих, кривавих ракетних ударів по Україні, як 10 жовтня. Мета — схилити Україну до переговорів.

Нові масовані удари рф по Україні
Нові масовані удари рф по Україні

Такий прогноз зробив військовий експерт Олег Жданов.

«Цілком ймовірно, що якийсь запас ракет звозиться з місць зберігання, обслуговується, приводиться до ладу і готується до наступного етапу ракетних ударів», — заявив він.

Жданов нагадав, що 15 листопада на Балі має відбутися саміт G-20:

«росії треба буде щось говорити. До 15 листопада путіну треба щось сказати. А що він може сказати? Що вони розв'язали війну, найкривавішу в Європі після Другої світової війни, наймасштабнішу на європейському континенті, і вони її продовжують? З якою метою? Захоплення України та геноциду українського народу? путіну потрібен результат. Результат, який він може продати G-20, — це переговори».

Тому, як зазначив експерт, рф може вдарити по Україні, щоб спробувати схилити її до цих переговорів.

«До 15 числа на нас може чекати ще пару таких випадів з боку російської федерації, жорстких, кривавих і силових… Я не виключаю варіації на тему, що вони збирають сили і можуть завдати масованого ракетного удару або повторити, припустимо, 10 жовтня… Як ми бачимо, вони лізуть зі шкіри геть, щоб хоч якось примусити нас до переговорів. При цьому росія не хоче навіть чути про те, щоб вивести свої війська з території України», — заявив Жданов.