Австралійський доброволець загинув у боях за Україну

Рідні добровольця підтвердили факт загибелі та заявили, що Тревор був улюбленим членом родини.

Житель Брісбена (Австралія) Тревор К'єлдала загинув під час бойових дій в Україні.

Про це повідомляє Міністерство закордонних справ та торгівлі Австралії, яку приводить ABC.

Офіс міністра закордонних справ Пенні Вонг підтвердив, що пан К'єльдал був із Брісбена. Представник Департаменту закордонних справ і торгівлі заявив, що офіційні особи надавали консульську допомогу сім'ї чоловіка.

«Ми висловлюємо наші глибокі співчуття сім'ї та просимо поважати їхнє приватне життя у цей скрутний час. Ми не можемо надати додаткові коментарі», — сказав представник.

«Мої співчуття сім'ї цього чоловіка та його друзям. Його смерть трагічна новина. Нагадую людям, щоб вони не їздили в Україну. Це небезпечне місце», — заявив прем'єр-міністр Австралії Ентоні Альбанезе.


Джерело: ABC

Читайте також


До п’ятої роковини загибелі Олега Мужчіля: «Легенда про Лісника». Трейлер майбутнього фільму, очікуйте в грудні на екранах…

Правдива документально-дослідницька історія в двох частинах про сотника ВО «Тризуб» ім. С. Бандери, буддійського наставника, воїна, психолога, революціонера, українського розвідника — Олега Володимировича Мужчіля.

Цікаві біографічні дані та аналіз подій 9 грудня 2015 року, так званої «спецоперації» СБУ на київській Оболоні… пройшло п’ять років, але питання щодо загибелі Лісника досі залишається відкритим…