Сканадал: російський 1xBet продовжує працювати в Україні

російські компанії і досі продовжують працювати в Україні. Серед них скандальний 1xBet.

1xbet.com
1xbet.com

Одна з них — букмекерська контора 1xBet, яка попри анулювання ліцензій, продовжує приймати ставки від українських гравців в мережі інтернет.

Так, сайт 1xBet та додаток на телефон повністю доступні для українців: їх функціонал ніяк не обмежився, хоча ліцензії букмекерам були анульовані ще у вересні.

Водночас сам сайт в Україні ніколи не мав ліцензії для роботи, отож в принципі працює незаконно. Однак це не зупиняє букмекерів, які не лише продовжують працювати, а й намагаються через суд повернути собі анульовані дозволи на роботу.

Адміністрація сайту не пояснює, на яких підставах 1xBet і досі працює в Україні.

Перед використанням сайту Ви повинні самостійно переконатися в тому, що на території свого місцеперебування Ви не порушуєте законів і постанов, пов'язаних з гральною індустрією", — повідомив адміністратор сайту.

Для того, аби розібратися з цією ситуацією, журналісти УНН намагалися вийти на зв’язок з Комісією з регулювання азартних ігор та лотерей. Однак на дзвінки та запити там ще не відповіли. Отож питання доцільності ліцензій для букмекерів, які й без них можуть нормально функціонувати та приймати ставки, наразі залишається відкрити