В Україні йде великий спротив московським гнидам, — Іван Пєтухов

Учора, 21 листопада, в Україні відзначали річницю Революції Гідності. Та чи відбулися тотальні зміни в системі української влади — про це поговорили в програмі «Чистка влади» з Володимиром Тетеруком на телеканалі I-UA.tv.

Іван Пєтухов у програмі "Чистка влади"
Іван Пєтухов у програмі "Чистка влади"

У новому випуску гостем став Віцепрезидент УСПП і голова комісії з питань науки та ІТ Іван Пєтухов.

У програмі обговорили поняття гідності та ситуації, які показують негідників. Гість розказав про держпосадовців, які знищують нашу державу, зокрема про Гетманцева.

«Зараз вимикається світло, зараз переходять на генератори. Але компанії повинні брати ліцензію. Ця норма невід'ємна. Якщо ви займаєтеся бізнесом, у вас більш ніж 3 л бензину, і у вас немає ліцензії на зберігання, — вам потрібно заплатити штраф у пів мільйона гривень», — пояснив Віцепрезидент УСПП.

Він навів приклад своєї компанії. На отримання ліцензії пішов майже місяць. Більш того, є багато вимог.

«Якщо у вас великі об'єми і ви їх перевозите своїм транспортом, ви повинні ставити GPS-трекер і здавати GPS-координати: звідки везете, куди везете. Якщо у мене буде свій подвижний склад, свій склад з бочками, то я повинен звітувати, скільки я спожив. І коли всі бізнеси піднялися проти Гетманцева, Зеленський сказав: ні, ми його не чіпаємо», — сказав голова комісії.

За його словами, це також про гідність. Такі ситуації показують, скільки в нас негідників.

«Можливо саме зараз Україна стає нацією. Це дуже важко. Йде великий спротив московським гнидам. Ми можемо об'єднуватися. Нас об'єднала спільна мета, не тільки спільне горе, але й спільна мета — зробити свою країну кращою. Оце головне, це відчувається в повітрі. Оце варто підтримувати, варто розгойдувати, про це розповідати», — додав Пєтухов.