Пранкери рф телефонували Дуді від імені Макрона після падіння ракет у Польщі: подробиці

російські пранкери Вован та Лєксус телефонували президенту Польщі Анджею Дуді після падіння ракети у Пшеводуві 15 листопада від імені президента Франції Емануеля Макрона.

Анджей Дуда
Анджей Дуда

В канцелярії уже визнали, що така розмова дійсно була, однак зазначили, що Дуда через кілька хвилин зрозумів підставу та перервав дзвінок.

Запис розмови російських пранкерів Владіміра Кузнєцова і Алєксєя Столарова з Анджеєм Дудою з'явився напередодні в російських соцмережах. Під час розмови Дуда каже, що не звинувачує росіян та не хоче війни з росією. Псевдомакрон лише лаконічно погоджується.

«Після вибуху ракети в Пшеводуві під час низки телефонних розмов із главами держав і урядів була пов’язана особа, яка видала себе за президента Франції Еммануеля Макрона. Під час розмови президент за незвичайним способом ведення розмови зрозумів, що могла бути спроба шахрайства, і припинив розмову», — заявили сьогодні у канцелярії Дуди.

Також зазначається, що після цього Канцелярія негайно розпочала розслідувати інцидент у співпраці з відповідними службами.

ЗМІ рф повідомляють, що під час цієї розмови А. Дуда зізнався, що саме російські ракети впали у Пшеводуві.