В Іспанії втретє знайшли посилку з бомбою

На базі ВПС Іспанії в Торрехон-де-Ардос виявили пакет, схожий на пакет з вибухівкою, який надсилали українському послу в Мадриді.

В Іспанії в третє знайшли посилку з бомбою
В Іспанії в третє знайшли посилку з бомбою

Служба безпеки Іспанії виявила ще одну посилку з бомбою. Цього разу її знайшли на авіабазі в Торрехон-де-Ардос.

Як інформують ЗМІ, посилаючись на дані силовиків, сьогодні з 3:00 до 4:00 ранку Служба безпеки авіабази виявила підозрілий конверт.

Після рентгенівського аналізу було встановлено, що всередині він міг містити певний механізм, про що було повідомлено Цивільну гвардію та Національну поліцію.

Працівники обох органів переїхали на базу, щоб охороняти територію. У Міністерстві оборони місцевому виданню вже підтвердили інформацію про вибухівку, додавши, що постраждалих чи збитків внаслідок інциденту не було зафіксовано.

Правоохоронці вже вивчають посилку, а також і дві інші, надіслані напередодні у посольство України в Мадриді та іспанській компанії Instalaza, яка, зокрема, виробляє зброю для військової допомоги українцям.

Наразі з'ясовується, чи пов'язані всі три вибухонебезпечні посилки між собою.

Тим часом в ЗМІ висловлюють побоювання, що такі «пакунки» можуть з'явитися ще в різних місцях в Іспанії, а також звертають увагу на те, що авіабаза Торрехон-де-Ардос (де знайшли третю вибухівку) є територією спільного використання силами НАТО.

Нагадаємо, що у посольства України в Мадриді стався вибух, постраждав один із співробітників.