У додатку «Дія» буде всеукраїнське голосування: за що будуть голосувати

Тільки нещодавно Kalush отримав перемогу на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, як українці вже можуть обирати наступного представника. Перевага в тому, що це можна зробити всього за декілька хвилин у державному порталі «Дія».

У додатку «Дія» буде всеукраїнське голосування: за що будуть голосувати

Перевага в тому, що це можна зробити всього за декілька хвилин у державному порталі «Дія». Новиною поділився міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров у Телеграм.

За Євробаченням в «Дії» спостерігало понад мільйон українців у всьому світі, а в жовтні півмільйона громадян обрали трійку журі Нацвідбору у додатку.

«Прозоро і в кілька кліків. Цього року активно цифровізуємо традиції Євробачення. Є класні результати. У травні понад мільйон українців по всьому світу переглянули Євробачення в Дія. А вже у жовтні півмільйона громадян обрали трійку журі Нацвідбору у додатку», — наголосив Федоров.

Федоров додав, що кожен громадянин зможе максимально швидко та комфортно підтримати улюбленого виконавця, який представить Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі.

«Рухаємося далі. Кожен громадянин зможе максимально швидко і комфортно підтримати улюбленого виконавця, який представив Україну на Євробаченні-2023 у Ліверпулі. Незважаючи на наміри росії залякати та знищити все українське, ми активно розвиваємо та цифровізуємо культурну сферу. Адже культура — фундамент сталої громадянського товариства», — додав міністр.

Нагадаємо, що у мобільному застосунку «Дія» з’являться документи про шкільну та вищу освіту. Цифрові версії можна буде використати при пошуку роботи або вступу до університету.