рф може використати мобілізованих для нових наступальних дій на Україну

Через проведену в рф повноцінну мобілізацію Україна має бути готова до будь-яких дій з боку країни-агресора.

рф може використати мобілізованих для нових наступальних дій на Україну

Про це представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов сказав в ефірі телемарафону «Єдині новини».

«Проведена в рф не часткова, а повноцінна мобілізація дає додаткові людські ресурси, які використовуватимуть як гарматне м’ясо», — сказав Андрій Юсов.

Тому подальші наступальні дії з використанням нового резерву мобілізованих можливі. «Ми маємо справу з чисельною армією держави-агресора і терориста. Тому маємо бути готові», — зауважив представник ГУР МО України.

Відносно умов для переговорів Андрій Юсов зауважив, що це може бути лише після виведення всіх окупаційних військ з України, після відшкодування всіх збитків і притягнення злочинців до відповідальності. Після передачі ядерного озброєння під міжнародний контроль. Лише за цих умов можливі певні гарантії безпеки для рф. «На зразок будапештського меморандуму. Але оскільки такі гарантії будуть надавати цивілізовані країни, у тому числі Україна, їх будуть дотримуватись», — додав представник воєнної розвідки України.