Обстріли на Харківщині: подробиці

Протягом доби від ворожих обстрілів потерпали населені пункти Куп’янського, Харківського, Чугуївського та Богодухівського районів, що розташовані поруч з кордоном та лінією зіткнення.

Наслідки обстрілів на Харківщині
Наслідки обстрілів на Харківщині

Про це повідомляє голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

У Куп'янську внаслідок ворожого обстрілу сталася пожежа в адміністративній будівлі цивільного підприємства. Без постраждалих.

«На жаль, маємо постраждалих від залишених ворогом мін та нерозірваних боєприпасів. Вчора в селі Новий Бурлук Чугуївського району на невідомому вибуховому пристрої підірвався та отримав осколкові поранення 45-річний тракторист. Медики оцінюють його стан як середньої тяжкості», — йдеться в повідомленні.

В Ізюмі від вибуху боєприпасу отримав поранення 39-річний чоловік, який намагався розібрати боєприпас у себе вдома. Вкотре закликаю усіх — в разі виявлення підозрілих предметів не торкайтеся їх, а одразу звертайтеся в поліцію або до ДСНС.

Нагадаємо, російські окупанти 20 грудня обстріляли мирних мешканців прифронтових і прикордонних територій Чугуївського, Куп’янського, Харківського та Ізюмського районів області.

Читайте також


Повного блекауту в Україні не буде, але світло можуть вимикати на 16 годин — Олег Попенко

Чиновники не обіцяють легкої зими українцям. Адже зруйнована ракетними обстрілами енергосистема відновлена лише на 7%. Чому сотні мільйонів гривень «Укренерго» осіли в приватних кишенях, куди йдуть кошти від збільшення тарифів на електроенергію та чи будуть українці сидіти в темряві без світла, опалення та води, журналісти спитали у голови Спілки споживачів комунальних послуг Олега Попенко.

Рекомендовані публікації