Маріуполь перетворюють на велику військову базу

Окупанти перетворюють Маріуполь на військову базу. Пріоритет на будівництво абсолютно всіх великих об’єктів у місті надано одному з офіційних забудовників міноборони РФ ПРК «Военно-строительная компания».

Про це повідомили в управлінні стратегічних комунікацій апарату головнокомандувача ЗСУ. Зазначається, що вказана компанія уже встигла за час окупації міста побудувати величезний медичний заклад.

Цей заклад анонсувався як «Багатофункціональний діагностичний центр», а по факту — це великий військовий шпиталь, який не приймає цивільних пацієнтів, окрім особливих випадків. Цей медзаклад легко помітити з повітря, оскільки на одній із будівель він має величезний надпис «Армия России».

Як зазначили в управлінні СтратКому, військова компанія також бере активну участь у знесенні багатьох споруд 3 і 4 мікрорайонів, де будуватимуть житло для військових.

Натомість місцеві жителі Маріуполя потерпають від рук загарбників і отримують лише місця на кладовищі. Зазначається, наприклад, що розміри Старокримського цвинтаря збільшились у рази за останні декілька місяців, бо всі, хто був незгодний із діями і рішеннями окупантів, знаходили там своє останнє місце.