путін закликав оборонку рф виробляти більше зброї для війни з Україною

Президент рф володимир путін у п’ятницю закликав керівників російської оборонної промисловості посилити свою роботу, щоб забезпечити російську армію швидким отриманням усього озброєння, спорядження та бойової техніки, необхідних для ведення бойових дій в Україні.

путін закликав оборонку рф виробляти більше зброї для війни з Україною
путін закликав оборонку рф виробляти більше зброї для війни з Україною

«Найважливішим ключовим завданням нашого військово-промислового комплексу є забезпечення наших частин і передових військ усім необхідним: озброєнням, технікою, боєприпасами та спорядженням у необхідній кількості та належної якості у найкоротші терміни», — сказав він.

«Також важливо удосконалювати та значно покращувати технічні характеристики озброєння та техніки наших бійців на основі отриманого нами бойового досвіду».

в.путін заявив цього тижня, що російській армії необхідно винести уроки і вирішити проблеми, від яких вона постраждала в Україні, пообіцявши дати їй все необхідне для ведення війни, яка наближається до кінця 10-го місяця.

Цього тижня він заявив, що держава забезпечить задоволення потреб армії без обмежень у фінансуванні, але сказав, що немає необхідності мілітаризувати економіку.

У п'ятницю він сказав керівникам оборонної промисловості, що хоче почути їхні пропозиції про те, як згладити невказані проблеми, і хоче, щоб фахівці оборонної промисловості працювали безпосередньо з передовими силами для регулярного доопрацювання зброї та техніки.