На Вінниччині сталася ДТП: загинули дві людини

Дві людини загинули в аварії, що сталася 2 січня поблизу села Кароліна Немирівської міської громади. Зіткнулися легковик та вантажівка.

Наслідки аварії на Вінниччині
Наслідки аварії на Вінниччині

Про це повідомляють на сайті Нацполіції області.

На автодорозі М-30 легковик «ВАЗ», за кермом якого був 40-річний житель Немирова, на заокругленій ділянці дороги виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з вантажівкою DAF.

У результаті автопригоди водій та 38-річний пасажир легковика загинули на місці події, ще одного пасажира цієї ж автівки, 31-річного мешканця Немирова, госпіталізували. 53-річний водій вантажівки не травмувався.

Обставини цієї автопригоди встановлюють у рамках кримінального провадження за ч. 3 ст. 286 ККУ (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб).

За таке правопорушення передбачено покарання до десяти років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами до трьох років або без такого.

Нагадаємо, на сході Болівії пасажирський автобус зірвався в ущелину, і внаслідок падіння транспорту загинули щонайменше 11 людей, а поранень зазнали 28.