росія могла розмістити ядерну зброю в Криму та білорусі

росія могла розмістити ядерну зброю в окупованому Криму та білорусі. Російський диктатор володимир путін розглядає ці території як плацдарм для ядерних провокацій проти України.

росія могла розмістити ядерну зброю в Криму та білорусі
росія могла розмістити ядерну зброю в Криму та білорусі

Про це розповів представник пресслужби Головного управління розвідки Міністерства оборони України Андрій Юсов в ефірі телеканалу Freeдом.

За його словами, застосування ядерної зброї чи то з території захопленого Криму, чи то з білорусі стане останнім кроком для чинного в рф режиму і самої росії.

«Коли йдеться про загрозу ядерної зброї з боку росії, ми повинні розуміти, що ця загроза лише наблизить кінець сучасної росії. Так, є інформація, що окупований Крим і територія білорусі путіним розглядаються для проведення таких провокацій. Уся ця інформація відстежується, розвіддані є, тож несподіванкою це не стане», — сказав Юсов.

За даними української розвідки, в тимчасово окупованому Криму розташовані російські носії ядерних боєприпасів наземного, повітряного і морського базування.

Наприкінці грудня повідомлялося, що самопроголошений президент білорусі ллександр лукашенко та російський диктатор володимир путін зацікавлені у розміщенні тактичної ядерної зброї на території країни-сателіта рф.

Рекомендовані публікації