Припудрення брудної нахабної пики, — підприємець про відставки чиновників

Зараз у владі проглядається позиція здирництва, хабарництва та корупції. І відбувається припудрення брудної нахабної пики пудрою у вигляді відставок.

Сергій Доротич у програмі "Точка зору"
Сергій Доротич у програмі "Точка зору"

Про це заявив підприємець, волонтер і лідер руху Save ФОП Сергій Доротич у програмі «Точка зору» з Володимиром Тетеруком на телеканалі I-UA.tv.

«Черговий сценарій чергової серії серіалу 95 кварталу. Від влади, від владних блогерів, від владних посіпак, які мріють добратися до цього корита, ми чуємо такі меседжі, що не можна про це говорити, що в нас зараз великі проблеми на фронті. Однак я вважаю, що вказувати на це потрібно, голосно озвучувати ці факти. Але треба бути свідомими, що ми бачимо лише вершину айсберга. Це мізерна частина від того, що насправді відбувається. І що просто не змогли приховати ці факти попри закриті тендери Прозорро, попри скасування комплексних призначень на державні посади, попри виявлені факти журналістами, ми далеко всього не знаємо й не будемо знати. Але про це треба говорити, на це треба вказувати, щоби ми не отримали ще більш небезпечну ситуацію всередині країни», — розказав він про корупційні скандали в українській владі.

За його словами, уся політика нашої владної машини — це політика направлена проти української нації, проти українського народу та проти українських інтересів.

«Немає діалогу з українським бізнесом, ні з маленьким, ні з мікро, ні з середнім, ні з великим. Державна машина просто паразитує на всіх українцях і на українській бізнес-ініціативі. Проглядається позиція у владі виключно як позиція здирництва, хабарництва та корупції. І це зараз припудрення брудної нахабної пики пудрою у вигляді відставок. Які відставки в той час, коли щохвилини наші хлопці віддають життя на фронті? Мають бути, як мінімум, посадки, які нам обіцяли у 2019 році. Що стосується цих змін, так званих перестановок ліжок у публічному домі, то це абсолютно нічого. Суспільство має розуміти, що ми живемо в середовищі, де маємо зовнішнього агресора у вигляді рашистів і внутрішнього агресора у вигляді корумпованої владної машини. Треба з цим жити, це розуміти й готуватися до боротьби української нації за своє майбутнє», — так підприємець прокоментував останні відставки чиновників.

Окрім цього, волонтер згадав, що підприємців часто називають «баригами», проте, на його думку, такими є саме держслужбовці, які крадуть.

«Бариги — це ті, які скуповують крадене, реалізовують крадене. Це бариги у владі. І їм все одно, кому продати. Це люди без роду, без племені. Вони готові продати всіх і вся. Виключно особиста нажива. Це люди, які не мають віри, не мають совісті, не мають честі. Не мають честі ті, які крадуть у той час, коли суспільство організовується: пенсіонери віддають останні копійки, підприємці віддають кошти на армію, усі волонтерять, патріоти віддають найцінніше — життя. Усе суспільство працює на перемогу в той час, коли наша влада розказує нам красиві байки, вітає нас з черговими перемогами. Цим баригам і мародерам немає прощення. Вони повинні бути покарані. Суспільство повинно прозрівати, скидати пелену оцих байок, які нам вішають з фактично зараз монополізованого медіапростору», — додав Доротич.