Зеленський має позбутися зрадників: експерт про корупційну систему в Україні

Треба запускати перебудову знищення корупційної складової, злодійської вертикалі для перетворення її на правильну в інтересах суспільства та народу, а не самих чиновників.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Про це під час ефіру на I-UA.tv розповів народний депутат ІІІ скликання, координатор Суспільної Системи Віктор Жердицький.

«Це ілюзія, що є яйце, в якому є голка, зламавши яку відразу буде знищена система та наступить добро, правда і злагода. Система багаторівнева, кожен рівень має свої можливості опору. Цю систему треба побороти. Починати треба на всіх рівнях. І на місцевому в областях та містах, розуміючи хто і що неправильно робить. Окремо треба запускати перебудову знищення корупційної складової, злодійської вертикалі для перетворення її на правильну в інтересах суспільства та народу, а не самих чиновників. Також окрема треба запускати перебудову митниці, податкової та банківську систему. Окремо треба перезапускати суто по управлінській лінії виконавчої влади, починаючи з Офісу Президента. Якщо починати одразу в трьох різних напрямках та різних площинах, щоб це було не в інтересах чиновників та злодійської вертикалі, а в інтересах суспільства та народу, який веде кровопролитну війну. Саме тоді ми зможемо досягати відповідного результату», — каже експерт.

Експерт зазначив, що найефективніше починати з самого верху. Тобто з розчистки Офісу Президента.

«Якщо ми ставимо за мету повністю прибрати звідти корупціонерів та оточити президента правильними та підконтрольними й патріотичними українцями, це буде 60% успіху у зламі корупційної злодійської системи та побудові правильної. Чи вдасться суспільству примусити Зеленського розігнати всю ту шоблу зрадників, диверсантів та російських агентів, які зібралися навколо нього. Якщо ми зможемо цього добитися то зміни відбуватимуться швидко та ефективно. Але це займе декілька років поки все це дійде до останньої сільради. Адже вся повнота сили виконавчої та законодавчої влади знаходиться в Офісі Президента. Офісом президента керує його секретар та голова ОП Андрій Єрмак», — резюмує експерт.

Рекомендовані публікації