Захід хотів підняти росію з колін, але цьому заважає рашизм — експерт

Рашизм треба поставити в ряд з такими ідеологіями, як фашизм чи нацизм.

Захід хотів підняти росію з колін, але цьому заважає рашизм
Захід хотів підняти росію з колін, але цьому заважає рашизм

Про це під час ефіру заявив політичний та громадський діяч, депутат багатьох скликань, ексміністр Іван Заєць. k-liud

«Історики позначають рашизм, як неофашизм або неонацизм. Насправді рашизм — це окрема тоталітарницька ідеологія. Її треба поставити в ряд з такими ідеологіями як фашизм чи нацизм. Рашизм це людиноненависницька та тоталітарна ідеологія. Вона створювалася на основі синтезу вікової ординської ментальності московитів, їх місіанського шовінізму, практики імперіалізму, геноциду нескорених народів та варварської спадщини маркситсько- ленінського комунізму — фашизму Муссоліні та нацизму Гітлера. Рашизм — це плід росіян, тому треба цей винахід записати за цією нацією. Насправді ця ідеологія є дуже тривалою в часі. Вона тягнеться з ординського періоду. Але на кожній сходинці розвитку змінює свої цілі та наротиви. Проте ідеалогія рашизму продакує абсолютне зло, яким не можна загравати його потрібно знищити», — каже експерт.

Експерт зазначив, що рашизм штовхає російську владу та їх народ на винищення тих народів, які хочуть жити самостійно та не хочуть розчинитися у цій ординській ментальності.

«Адже народ має відмовитися від своєї мови, культури та стати росіянином. Зокрема запліднитися реваншизмом та імперською експансією. Тобто зникнути, як народ, а хто проти цього, то його потрібно знищувати. Тому війна, яку росія розв’язала проти України 2014 році — це війна на знищення української нації та української держави. Для того, щоб перемогти росіян, нам потрібно об’єднатися», — каже експерт.

За його словами, Захід вважає, що після знищення президента рф в. путіна, та вживлення чіпу демократії, росія почне розвиватися в цивілізованому напрямку. Насправді це тупік. Таку рятівну паличку кидали рф після припинення холодної війни у 1990 — ті роки. Захід вливав кошти в рф, саме тому в України забрали ядерну зброю. росію хотіли підняти з колін та зробити демократичною державою, але все це виродилося у абсолютне зло. Тому його треба долати та знищувати. Потрібні радикальні кроки для вирішення цієї проблеми", — резюмує експерт.

Рекомендовані публікації