Єрмак і Татаров співпрацюють з ФСБ — ексочільник СБУ Харківщини Дудін

Голова ОП (Офісу Президента) Андрій Єрмак і заступник керівника Офісу президента Олег Татаров співпрацюють з ФСБ.

Роман Дудін
Роман Дудін

Про це заявив ексочільник СБУ Харківщини Роман Дудін.

«11 вересня 2022 року я звернувся до Президента, що справа проти мене повністю сфабрикована, а саме Татаров дав вказівку ДБР мене переслідувати, а вже 23 лютого 2023 року суддя Печерського суду Бортницька відверто ігнорує мої докази невинуватості за вказівкою свого наукового керівника дисертації Татарова. Текст від 11 вересня 2022 року: Пане Президенте Татаров допомагає ФСБ переслідувати мене за вказівкою члена партії „Слуга народу“ Слюсарєва, що був куратором партії у Харківській області. Я Вам нагадую, що Вадим Слюсарєв 18 лютого виїхав з України до російської федерації. На відео помічник Слюсарєва розповідає про співпрацю Слюсарєва з ФСБ. Слюсарєв збирав компромат на голову Держприкордонслужби України для ФСБ», — пише Р. Дудін.

За словами Р. Дудіна, Татаров призначив осіб в СБУ, що допомагають ФСБ його переслідувати.

«З метою зведення рахунків перекваліфікували на статтю 111. Єрмак і Татаров співпрацюють з ФСБ. Які ще докази потрібні? Тепер вони хочуть посадити мене за те, що саме я не дав здати Харків. Я зупинив виведення 92 бригади з Харкова за кілька днів до нападу, я підготував захист Харкова, коли нас бомбили з літака. Тоді як люди, назначені Єрмаком, ховалися по закутках. Тільки росіяни почали відходити, Татаров приїхав в область, далі — моє звільнення. І вже затримання. Ви справді хочете жити при ФСБ?», — запитує Р. Дудін.

Р. Дудін підкреслив, що проти нього буде виконувати замовлення ОП.

«Суддя Віта Ботртницька писала дисертацію у Татарова», — пише Р. Дудін.

Варто зазначити, що Бортницьку, суддю Печерського районного суду Києва, внесли до бази сайту «Миротворець» за «руйнування судової системи України» та «фабрикацію справ».

Також саме суддя Бортницька у жовтні 2021 року відпустила обвинуваченого у державній зраді та фінансуванні тероризму нардепа ОПЗЖ Віктора Медведчука під домашній арешт, також раніше без мотивації відмовляла у зміні запобіжного заходу Андрію Антоненку, а також відмовляла його адвокатам у доступі до результатів.