Воїни ЗСУ, які захищають Бахмут звернулися до Кличка та Зеленського через свавілля Київміськбуду (ВІДЕО)

Черговий скандал з Київміськбудом. Воїни ЗСУ, які захищають Бахмут звернулися до мера Києва В. Кличка та президента В. Зеленського через замороження будівництва.

Воїн ЗСУ
Воїн ЗСУ

Про це повідомляють інвестори Київміськбуду.

" Поки наші воїни кинувши роботу і свої сім'ї відчайдушно захищають наше майбутнє, один із найбільших забудовників міста Києва — ПАТ «Київміськбуд» дозволяє собі свавілля. овністю зупинено будівництво житлових комплексів, навіть профінансованих на 100%. В соціальних мережах видаляють пости інвесторів про цю ситуацію, нахабно відповідають на запити щодо готовності об'єктів та термінів введення в експлуатацію, вивозять будівельні матеріали з будмайданчиків. В мережі з'явилося відео пана Кушніра — Голови Правління ПАТ «Київміськбуд» з ненормативною лексикою, в якому він повідомляє що йому «байдуже» до інвесторів і кошти тепер його власні. Невже за таке майбутнє боряться наші воїни? Ніхто не вимагає нічого від держави, просимо зупинити свавілля і отримати особисто профінансоване житло", — зазначають інвестори серед яких багато військових ЗСУ.

Воїни перебуваючи у Бахмуті зізнаються, що все частіше останній час вимушені обертатися назад, глибоко в тил.

" Саме до питання житла, в яке було вкладено кошти ще в 2019 році в Київміськбуд, який заморозив будівництво. Питання до голови компанії Кушніра, що заважає відновити будівництво на об’єктах. Адже вже немає відключення електроенергії та інші будівельні компанії відновили будівництво. Де кошти, які інвестори виплатили до війни", — питає захисник України.

Також воїни та вимагають, щоб їм надали інформацію про відновлення будівництва. Вони просять мера Києві В. Кличка та президента В. Зеленського надати чітку відповідь, чому так відбувається.

" Чому люди захищаючи Бахмут, повинні переживати за свої вклади та своє майбутнє в Києві — інвестиції в Київміськбуд. Прошу Зеленського проконтролювати це питання", — резюмує військовий.