Росіяни в день вистрілюють ту кількість снарядів, яку нам передає Захід, — експерт

Україна не запустила нічого з того, що стосується війни, маючи в минулому такий потужний військово-промисловий комплекс.

Володимир Тетерук і Олександр Білецький у програмі "Точка зору"
Володимир Тетерук і Олександр Білецький у програмі "Точка зору"

Про це заявив військово-політичний експерт Олександр Білецький у програмі «Точка зору» з Володимиром Тетеруком на телеканалі I-UA.tv.

«Запустити виробництво — це не виробляти 10 снарядів, не зробити 100 одиниць чогось, це завжди розмова про серійне масове виробництво», — наголосив він.

Експерт повідомив, що минулого тижня уряд Німеччини затвердив передачу Україні 5 тисяч артилерійських снарядів, також Данія та Норвегія затвердили передачу 8 тисяч снарядів.

«У Бахмуті (це відтінок, ділянка фронту) кацапи по нас у день вистрілюють від 7 до 10 тисяч снарядів. Вони в день вистрілюють ту кількість (снарядів, — ред.), яку нам передає західний уряд», — зазначив Білецький.

На його думку, ключова проблема — колоніальна еліта, яка ніколи не займалася стратегією, яка не здатна до власного стратегування.

«Найстрашніше — це те, що в нашу армію повернулася корупція. Ми втрачаємо цей запал і позитив, з яким ми почали бити ворога. А наші еліти не розуміють, наскільки це критично. У нас ціннісна війна, ми воюємо з кацапами не за територію, ми в першу чергу воюємо за цінності, за свободу, за те, щоб не бути такими, як вони. А наша еліта така, як вони», — додав він.