Завдяки Кучмі на нас падають ракети, які він передав москалям — експерт

Завдяки експрезиденту України Леоніду Кучмі на нас зараз падають ракети, які він передав москалям.

Віктор Шишкін
Віктор Шишкін

Про це під час ефіру на i-ua.tv заявив Суддя Конституційного Суду у відставці Віктор Шишкін.

«Завдяки Кучмі на нас падають ракети, які він передав москалям. Проте після підписання Будапештського меморандуму Україна не повинна бути прохачами у тих, хто нас змусив здати ядерну зброю. Вони ж виступили гарантами нашої безпеки. Тому Україна має стукати по столу і казати, що ви змусили нас віддати ядерну зброю, надайте нам не лише оборону, а й стратегічне озброєння для того, щоб ви розвалили заводи москалів, які будуть виробляти шахіди та ракети. рф зараз головує в Радбезі ООН та обстрілює Україну, а всі постійні члени мовчать — Британія, США, Китай та Франція. Виникає питання, чому вони мовчать? Адже росія не утворювала ООН», — каже експерт.

Він підкреслив, що Україна разом з Китаєм входить у засновники ООН у 1945 році.

" Проте це був не комуністичний Китай. До речі, після чого вже почали загравати з комуністичним Китаєм. Адже найбільш агресивна держава після Другої світової війни — це Китай. Хоча основний тягар Другої світової війни, яка йшла по всій планеті, тягнув народний демократичний фронт Китаю", — зазначає експерт.

За його словами, перед Україною несуть зобов’язання всі члени Ради безпеки ООН.

«Троє з них це підписанти Будапештського меморандуму — США, Великобританія та росія. Вони є прямими підписантами. Також Франція і Китай є схвалювачами Будапештського меморандуму, як офіційного документу до реєстру ООН. Тобто вони всі п’ятеро між собою пов’язані. Всі вони є членами ядерного клуба, які змусили Україну здати зброю. Однак Україна має використовувати будь-яку нитку чи соломинку для постійної активної атаки для гарантів. Дипломатія для цього і існує «, — резюмує експерт.