Стало відомо, коли ЗСУ перейдуть до активних наступальних дій

На Лиманському напрямку командувач Сухопутних військ Збройних сил України генерал-полковник Олександр Сирський зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання у цьому районі.

Олександр Сирський
Олександр Сирський

Про це Сирський повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Лиманський напрямок. Наші частини і підрозділи продовжують стійко утримувати займані рубежі та позиції, відбивають всі спроби ворога просунутися вперед в районах Білогорівка, Спірне, Новоселівське, Торське, завдають йому значних втрат в особовому складі і техніці», — зауважив Сирський.

Командувач також повідомив, що «зустрівся з командирами частин та підрозділів, які виконують завдання на найбільш «гарячих точках» фронту. «Спільно обговорили можливі сценарії розвитку подій на цьому напрямку та поточну ситуацію на фронті», — підкреслив він.

«Зазначив, що скоро настане той час, коли ми перейдемо до активних наступальних дій, визначив конкретні завдання на підготовку до них», — наголосив Сирський.

Командувач подякував та нагородив на передовій воїнів 10-ї ОГШБР, 54-ї ОМБР, 81-ї ОДШБР, 95-ї ОДШБР, 92-ї ОМБР. «Від офіцера до солдата всі з честю виконують свій обовʼязок перед українським народом», — підкреслив Сирський.