Що насправді робить нашу націю непереможною?

Хліборобська вкоріненість в землю плюс тюркська рухливість це те, що робить нашу націю непереможною.

Що насправді робить нашу націю непереможною?
Що насправді робить нашу націю непереможною?

Про це під час ефру на i-ua.tv заявив незалежний дослідник, автор багатьох наукових історичних праць та книжок Сергій Коваленко.

«москва розколола військо запорозьке, однак не змогла його поглинути одразу. Хоча після Богдана Хмельницького вони хотіли поглинути відразу все. Не вийшло. Вони намагалися це завжди зробити, а потім просто вигадали іншу концепцію — вигризати все частинами. Після чого організували військо-запорізьке царської величності, так звана Лівобережна гетьманщина. Тобто розкололи та поглинули Лівобережну частину. Потім завдяки цій Лівобережній частинці почали ліквідовувати Правобережну. Однак не змогли її одразу проковтнути через Річ Посполиту. Тільки через 100 років, коли були розділи Речі Посполитої, тільки поглинули. Так само було і з кримським царством», — каже експерт.

Він нагадав, що московити створили другу УНР в 1918 році з центром у Харкові, а зараз спробували створити ЛНР та ДНР.

«Проходить 350 років, а схеми московії залишаються. Однак є таке поняття, як історична справедливість та мораль. Якщо ми наполягаємо, щоб по відношенню до нас була встановлена історична справедливість, то так само ми повинні поновлювати історичну справедливість по відношенню до інших. Тюркський світ нас ніколи не збіднить. Тобто хліборобська вкоріненість в землю плюс тюркська рухливість це те, що робить нашу націю непереможною. Ми повинні вивчати історію нашого тюркського світу та аналізувати наше минуле», — резюмує експерт.